Home
Grubs
Grubs
GrubBites
GrubUps
GrupBoost
Handdoek – Military Green
Algemene voorwaarden en Privacy
consultants
Private Label Portaal
Private Label FM
Private label MV
Private Label TK
CG
Private Label JT
media
publicaties
Howard A. Loeb *lab rapport)
Taste sensitivity of common carp
Effecten van Glycol op Karper onderzocht
Alternatieve aasvormen
Boilies op basis van insectenmeel
De kunde van flavours
wat doet het wel en wat doet het niet
Flavours
Boterzuur, ook bekend als butaanzuur,
Commerciële karper wateren versus openbare wateren: Een blik op het gebruik van boilies
Basis mixen
Readymades VS Freezerbaits
De Kracht van Vismelen in Karperaas
Betaine hcl in visvoer, wat is het nut
Cell
De toevoeging van flavours aan karper aas
Ready Made boilies
Het Belang van een Aaslabel bij het Opbouwen van een Voerstek voor Karper
Zelf pop-ups en wafters maken
De voordelen van hydrolysaten in karperaas:
De kracht van een goed boilierecept
Foto Galerij
Video
Contact
linkjes
Topkarperlocaties
La Saule Paquot
Étang Bigot
Old Pollard Lake
Lac de Viennay Alberts lake
Lake de Viennay Busters Lake
Lac de Viennay Scooby's Lake
Visvijver Bernisse
Fishing Adventure
Glory Carp Lake
Spiegel Magazine
The Carp Specialist
Carp Shop
Markerworld
Grain Baits
Account
Search
0
Cart
50 50 mix