Etang Bigot: Paradijs voor Karper vissers

Stel je voor dat je je eigen afgelegen stukje paradijs hebt, een oase van rust en schoonheid waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Dit is precies wat je vindt op ons privémeer van 7 hectare, een verborgen juweel verscholen te midden van de natuur.

De Omgeving

Dit privémeer is omgeven door weelderig groen en biedt de ultieme ontsnapping aan de drukte van de stad. Het is een plek waar de tijd lijkt stil te staan, en de natuur haar gang kan gaan. De stijger is niet alleen perfect om je lijn uit te werpen, maar ook om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op het meer. 

Voor karper vissers is dit meer echt een paradijs. Het is de thuisbasis van prachtige karpers, waarvan sommige wel tot 28 kg kunnen wegen. Of je nu een doorgewinterde visser bent of net begint, de kans op een indrukwekkende vangst is altijd aanwezig. Het meer biedt een verscheidenheid aan visstekken, van ondiepe baaien tot diepe putten, waardoor je verschillende tactieken kunt uitproberen.

Als je je eigen maaltijden wilt bereiden, is er een volledig uitgeruste kookgelegenheid beschikbaar. Je kunt genieten van een heerlijke barbecue aan het water terwijl je de zon langzaam ziet ondergaan achter de bomen.

Kortom, ons privémeer van 6 hectare is een paradijs voor karper vissers, een plek waar je volledig kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunt genieten van de schoonheid van de natuur. Kinderen en honden toegestaan.

Voor Info: cg-baits@ziggo.nl

Saïd Khelef

Foto's