La saule Paquot

Dit prachtige privémeer van 12 hectare werd in de vroege jaren 90 uitgegraven voor grindwinning en is in de loop der jaren goed volwassen geworden, en houdt nu karpers tot 32 kg vast met een gemiddelde van 18kg . Het meer ligt in een idyllisch landschap, omgeven door bossen.

De diepte varieert van 1 meter tot 4,5 meter, afhankelijk van de tijd van het jaar. Er zijn 2 eilanden die een voor de hand liggende attractie zijn en gemakkelijk te bereiken zijn. De bodem van het meer bestaat uit slib, grind, klei, onkruid, staven, plateaus en voergaten.

Het meer heeft 14 stekken, waarvan 3 als dubbele stekken gebruikt kunnen worden. 

La Saule Paquot levert boilies en pellets.

Kijk hier voor meer informatie  of boek via La Saule Paquot | The Carp Specialist

Anthony en Julie Herron

 

Op locatie verkrijgbaar:

-Huur 2,50m polyester boot € 70,-
-2,5kg CG Baits Fish Frenzy Grub 13x18mm boilies € 28,50
-2,5kg CG Baits Blood n' Milk Grub 13x18mm boilies€ 27,504kg
Carp Pro Feed Pellets 6mm € 22,-

Bloodn'Milk Grub is opgebouwd uit vitamealo, mosselpoeder, hemoglobine poeder en bloedworm (rode muggenlarven). Deze grub is zorgvuldig samengesteld om maximale afgifte van attractoren over een lange periode mogelijk te maken om zo de stek langere tijd attractief te houden.
Minimaal 38 uur hair bestendig bij warmere water temperaturen,8 maanden houdbaar. Verpakt per 2,5kg 13x18mm

Fish Frenzy Grub zit boordevol met natuurlijke extracten, water oplosbare eiwitten en 65% gemalen Pellets van Alltech Coppens. Minimaal 32 uur hair bestendig bij warmere water temperaturen, 8 maanden houdbaar. Verpakt per 2,5kg 13x18mm.