• Home
  • Grubs
    • Grubs
    • GrubBites
    • GrubUps
    • GrupBoost
    • Handdoek – Military Green
    • Algemene voorwaarden en Privacy
    • consultants
  • Private Label Portaal
    • Private Label FM
    • Private label MV
    • Private Label TK
    • CG
    • Private Label JT
  • media
    • publicaties
      • Howard A. Loeb *lab rapport)
      • Taste sensitivity of common carp
      • Effecten van Glycol op Karper onderzocht
      • Alternatieve aasvormen
      • Boilies op basis van insectenmeel
      • De kunde van flavours
      • wat doet het wel en wat doet het niet
      • Flavours
      • Boterzuur, ook bekend als butaanzuur,
      • Commerciële karper wateren versus openbare wateren: Een blik op het gebruik van boilies
      • Basis mixen
      • Readymades VS Freezerbaits
      • De Kracht van Vismelen in Karperaas
      • Betaine hcl in visvoer, wat is het nut
      • Cell
      • De toevoeging van flavours aan karper aas
      • Ready Made boilies
      • Het Belang van een Aaslabel bij het Opbouwen van een Voerstek voor Karper
      • Zelf pop-ups en wafters maken
      • De voordelen van hydrolysaten in karperaas:
      • De kracht van een goed boilierecept
    • Foto Galerij
    • Video
  • Contact
  • linkjes
    • Topkarperlocaties
      • La Saule Paquot
      • Étang Bigot
      • Old Pollard Lake
      • Lac de Viennay Alberts lake
      • Lake de Viennay Busters Lake
      • Lac de Viennay Scooby's Lake
      • Visvijver Bernisse
      • Fishing Adventure
      • Glory Carp Lake
    • Spiegel Magazine
    • The Carp Specialist
    • Carp Shop
    • Markerworld
    • Grain Baits
  • Account
  • 0 Cart

Log in

Need an account?
Forgot password?

CG Baits

Rapenburg 31

7161 EB Neede

www.cgbaits.com   

IBAN:        NL22INGB0007050360   

Swift/Bic:   INGBNL2A

BTW nr:    NL 002040342B65

KvK:          NL64802248

Powered by JouwWeb